Om mig

Allmänt

Jag heter Richard och är född 1980. Jag är en vit, medelålders, heterosexuell man, och har tröttnat på att bli kränkt hela tiden… 😜 Jag är sjukskriven och är intresserad av medicin, fysik, kemi, IT och politik. Jag bloggar dagligen om vardagen på http://richardsvardag.blogspot.com/

Men jag väljer att starta en ny blogg, enbart för politiken. Jag har vänner som röstar på allt ifrån Kommunistiska partiet till Alternativ för Sverige, och jag respekterar allas rätt att ha sin åsikt.

Jag är inte medlem i något parti, men Kristdemokraterna står mig absolut närmast! Tidigare stod Sverigedemokraterna mig närmast, men jag tycker det förekom för mycket rasism inom det partiet. Jag är för alla människors lika värde. Samt kallar jag mig realist också.

cropped-richard-idag2
Så här ser jag ut!

 

Frågor och svar

-Tror du på Gud?
-Nej, jag är ateist.

-Är du feminist?
-Nej, men jag är för jämställdhet.

-Varför länkar du till ”hat-sajter”?
-Jag kollar källan, Aftonbladet och Expressen ”glömmer” ofta att rapportera om sådant som de tycker är obekvämt. Kalla sajten rasistisk eller hat-sajt, men jag kollar noga källan. Men artikeln finns där, o inte i etablerad media.

-Är du PK (Politiskt Korrekt)?
-Det får var o en själv tycka om mig. En del tycker inte det är PK att länka till Nyheter Idag. 

Varför fjantar du dig?
Jag är en sån som gillar humor, satir och ironi. Jag använder en hel del sånt på bloggen! Förhoppningsvis inser alla läsare det.

 

Regler på bloggen

Man ska kunna ”drabba ihop” i heta debatter när man har olika åsikter. Det blir ofta hett i politiken. Man ska kunna kritisera varandra o ibland kan det vara motiverat att kalla nån ”dum”, ”vilsen”, ”förvirrad”, ”pajas”, ”rasist”, ”kommunist” o andra lite mindre oskyldiga tillmälen!

Jag tycker dock att vi håller oss borta från grövre ord, såsom ”idiot”, ”fitta”, ”mammaknullare”, ”sug min kuk” o samt naturligtvis allt som är kränkande i form av t.ex. hudfärg eller sexuell läggning, som t.ex. ”negerjävel”, ”bögjävel” och dylika tillmälen accepteras naturligtvis inte.